مدیتیشن چگونه می تواند بر ضمیر ناخودآگاه تاثیر بگذارد؟
مدیتیشن چگونه می تواند بر ضمیر ناخودآگاه تاثیر بگذارد؟
به کمک مدیتشین می توان به ضمیر ناخودآگاه نفوذ و آنرا فعال کرد. با درست انجام دادن مدیتیشن می توان غول درون خود را بیدار کرد و افکار، باورها و الگوهای محدود کنندهای که شما را از تحقق هدفتان در زندگی باز می دارد، رها کرد. آنگاه می توانید بر ذهن خود مسلط شوید و به عبارتی ارباب ذهن خود شوید.
ضمیر ناخودآگاه ما حاوی حجم وسیعی از اطلاعات و برنامه هاست. تقریبا تمامی اعمال ما را کنترل می کند. در حالیکه می توانیم با ضمیر خودآگاه خود بر کارهایی که انجام می دهیم تاثیر بگذاریم، اما بیشتر زندگی خود را با استفاده از ضمیرناخودآگاه سپری می کنیم. مدیتیشن فرکانس امواج مغزی را کاهش می دهد، به این معنی که اطلاعات بیشتری به ضمیر ناخودآگاه منتقل می شود. قانون جذب در ضمیر ناخودآگاه تاثیر بسزایی دارد.
هنگام مدیتیشن کردن، باید در یک حالت ذهنی آرام قرار بگیرید. وقتی آرام هستید، می توانید بر ضمیر ناخودآگاه خود بدون توجه به محرک های خارجی تأثیر بگذارید. برای رسیدن به این هدف، باید مکانی آرام را پیدا کنید تا بدون اینکه حواستان پرت شود، مدیتیشن کنید. نگاه خود را روی یک نقطه ثابت کنید و با سه نفس عمیق شروع کنید.
علیرغم ناخودآگاه بودن، این سیگنال ها هنوز هم تاثیر زیادی بر رفتارهای ما دارند. این سیگنالها مکانیسمهای توجه را کنترل میکنند و تصمیم میگیرند که کدام سیگنالهای حسی و خاطرات ذخیرهشده مورد توجه قرار گرفته و به سطح خودآگاه منتقل شوند. اکنون شما از طریق مدیتیشن با کنترل این سیگنال ها، می توانید نحوه کار ذهن خود را تغییر دهید. مدیتیشن یکی از روشهای کاربردی برای تغییر زندگی شما است.
چگونه مدیتیشن می تواند ضمیر ناخودآگاه شما را فعال کند؟
فعال کردن ضمیر ناخودآگاه راهی موثر برای شکستن الگوهای ناخواسته است. همچنین اطلاعات مفیدی که ممکن است از آن آگاه نباشید را برایتان ذخیره می کند و به شما در تصمیم گیری بهتر کمک می کند. چندین راه برای فعال کردن ضمیر ناخودآگاه شما وجود دارد. می توانید از مانتراهای مثبت استفاده کنید. تکرار آنها در ذهن یا با صدای بلند می تواند ضمیر ناخودآگاه شما را متقاعد کند که می توانید به اهداف خود برسید. اما به یاد داشته باشید، پشتکار و استمرار لازمه رسیدن به این هدف است. یکی دیگر از راه های موثر برای فعال کردن ضمیر ناخودآگاه این است که نتیجه یا هدف مورد نظر خود را یادداشت کنید.
مدیتیشن ضمیر ناخودآگاه شما را فعال می کند.
مدیتیشن یکی از روشهای کاربردی و قدرتمند برای بدست آوردن کنترل بیشتر بر ضمیر ناخودآگاه شماست. حدودا 50 تا 60 درصد ذهن انسان در این سطح عمل می کند.این بخش از ذهن اطلاعات را سریعتر از ذهن خودآگاه پردازش می کند. با کنترل این قسمت از ذهن می توانید به زندگی بهتر و موفقیت بیشتری دست یابید.
هنگامی که مدیتیشن می کنیم، امواج مغزی ما کند می شود و به ما اجازه می دهد تا به ضمیر ناخودآگاه خود نفوذ کنیم. در نتیجه تمرکزمان بیشتر میشود، مهارتهای شناختی خود را بهبود میبخشیم و تحمل و صبر بیشتری پیدا میکنیم. علاوه بر این، می تواند خودآگاهی شما را بهبود بخشد و به شما در مقابله با احساسات منفی کمک کند.
مدیتیشن به شما کمک می کند تا الگوهای ناخواسته را بشکنید.
اگر تا به حال در تلاش بودید که وضعیت فیزیکی یا احساسی خود را تغییر دهید، باید به شما بگویم که مدیتیشن می تواند کمک بزرگی به شما بکند. مدیتیشن به شما کمک می کند تا آگاهی خود را بیشتر کنید، که منجر به خودتنظیمی و تسلط می شود. مدیتیشن همچین وضوح ذهنی شما را افزایش می دهد بنابراین از این طریق می توانید توجه و تمرکز بهتری داشته باشید. برای رسیدن به اهداف مدیتیشن کردن ضروری است. احتمالا بارها در طول زندگی دچار افکار منفی و نجواهای درونی که به شما گفتهاند به اندازه کافی خوب نیستید، شده اید. مدیتیشن به شما کمک می کند تا باورهای محدود کننده را رها کنید.
مدیتیشن به شما کمک می کند تا بهتر تصمیمگیری کنید.
اگر به دنبال وضوح بیشتر در زندگی خودتان هستید، مدیتیشن می تواند به شما کمک کند. طبق تحقیقات دانشگاه هاروارد، هر فرد به طور متوسط حدود چهار تا هفت درصد از روز ذهنش بصورت خلبان خودکار می باشد. در این مدت رفتارها و افکاری را انجام می دهیم که با نیت و هدف ما همخوانی نداردند. از طریق مدیتیشن، می توانیم ضمیر ناخودآگاه خود را دوباره سیم کشی کنیم و الگوهای رفتاری را که به ما خدمت نمی کنند، بشکنیم.
مدیتیشن گفتار و رفتار شما را هدایت می کند.
ضمیر ناخودآگاه شما هموستاز را در قلمرو ذهنتیتان تمرین می کند، به طوری که شما را به شیوهای سازگار با آنچه در گذشته انجام دادهاید و گفتهاید، هماهنگ می کند. این کار را با ایجاد الگوهای رفتاری مطابق با تجربیات قبلی شما انجام می دهد. این فرآیند می تواند منجر به ناراحتی شما در هنگام تلاش برای تغییر رفتارتان شود.
مدیتیشن یکی از شیوههای کاربردی و قدرتمند برای کاهش استرس، اضطراب و افسردگی است. همچنین می تواند ادراک و خودپنداره شما را بهبود بخشد. مدیتیشن کردن مزایای بیشماری مثل سلامتی، بهبود خلق و خو و کاهش فشار خون را به همراه دارد. کلمه “مدیتیشن” از کلمه لاتین meditate گرفته شده است که به معنای “مراقبه کردن” است. که یک فرآیند سیستماتیک برای دسترسی به ضمیر ناخودآگاه است.
چگونه مدیتیشن باعث افزایش آگاهی می شود؟
طبق تحقیقات انجام شده مدیتیشن می تواند به افزایش سطح آگاهی افراد کمک کند. گروهی از پژوهشگران طبق آزمایشاتی که انجام دادهاند دریافتند، افرادی که مدیتیشن میکنند در هنگام سرگردانی بهتر می توانند روی ذهن خود تمرکز کنند.
ذهن ما دائماً مملو از افکار و عقاید متفاوت است. اگر به تغذیه ذهن با این افکار ادامه دهیم، صدای آن به طور فزاینده ای بلندتر و آشفتهتر می شود. ذهن ما همیشه چیزهای بیشتری می خواهد و بیشتر ما با تمرکز بیرونی زندگی می کنیم. نادیده گرفتن دنیای وسیع درون و همذات پنداری مداوم با پچ پچ های ذهنی منجر به بی حوصلگی و بی قراری می شود، به همین دلیل است که باید یاد بگیریم که در حین مدیتیشن کاملاً از ذهن آگاه شویم و تنها افکارمان را تماشا کنیم.
قشر جلوی پیشانی مغز زمانی فعال می شود که توجه بر روی یک جسم واحد، مانند نفس یا مانترا، متمرکز شود. این ناحیه مغز به ما کمک می کند تا افکار قبلی خود را نادیده بگیریم و همه چیز را از یک دریچه جدید نگاه کنیم. با گذشت زمان، مغز شروع به بهبود نواحی خاصی از مغز که به آگاهی مرتبط است می کند که ما را قادر می سازد احساس شفقت و همدلی کنیم.
طبق تحقیقات انجام شده، مدیتیشن می تواند به افراد در غلبه بر اضطراب و بهبود سلامت و شادی کمک کند.تمرین ذهن آگاهی می تواند به افراد کمک کند همدلی و شفقت را در خود بهبود دهند. مدیتیشن همچنین با رها کردن حالات روانشناختی ناخواسته و پاسخ های شرطی مرتبط با آن به حالت دادن ذهن کمک می کند. مدیتیشن همچنین با بهبود حافظه و توجه و همچنین کاهش سطح استرس و اضطراب مرتبط است.
دیدگاهتان را بنویسید